ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ο τύπος των πιστολιών που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο ‘Σήφης’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Ο τύπος των πιστολιών που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο ‘Σήφης’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λεπτομερείς είναι οι αναφορές στον τουρκοκυπριακό Τύπο για τα πυροβόλα όπλα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του Ιωσήφ Ιωσήφ, άλλως «Σήφη», που καταζητείτο για την απόπειρα κατά του Νίκου Ροδοθέου και συνελήφθη την Τετάρτη (09/01) στα κατεχόμενα.

Ο 40χρονος σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο ψευδοδικαστήριο της Αμμοχώστου όπου την Πέμπτη (10/01) εγκρίθηκε διάταγμα μονοήμερης προσωποκράτησης κατά του υπόπτου, φέρεται να είχε στην κατοχή του πιστόλια beretta 9 χιλιοστών, που είχαν 7 και 8 σφαίρες στον γεμιστήρα, αντίστοιχα.

Επιπλέον, υπήρχαν δυο κουτιά που περιείχαν συνολικά 85 σφαίρες 9 χιλιοστών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.