ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 44χρονος για κλοπή καφενείου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο κελί 44χρονος για κλοπή καφενείου

Με την ελευθερία του, φαίνεται ότι θα πληρώσει 44χρονος την απόφαση του να διαρρήξει καφενείο και να αράξει αριθμό κερμάτων και ένα κλειδί αυτοκινήτου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος από την επαρχία Λευκωσίας, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/1), βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης καφενείου και κλοπής, κλοπής περιουσίας και κλοπής οχήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 2-3 Οκτωβρίου, 2018 στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE