ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ- ΑΓ. ΝΑΠΑ: Οι έρευνες προκάλεσαν ερωτηματικά- Τα πρώτα συμπεράσματα

ΠΥΡΚΑΓΙΑ- ΑΓ. ΝΑΠΑ: Οι έρευνες προκάλεσαν ερωτηματικά- Τα πρώτα συμπεράσματα

Την αρχική εστία της φωτιάς, που ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης (10/1), σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα, αλλά και τα αίτια της, αναζητεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που με το πρώτο φως της ημέρας (11/1), ξεκίνησε έρευνες. 

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Αντρέας Κεττής, ανέφερε ότι τα πρώτα ευρήματα των ερευνών, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά δεν είχε ξεκινήσει από το διαμέρισμα των τριών αλλοδαπών.

Όπως εξήγησε, μέχρι και τις 11:45 της Παρασκευής, οι έρευνες της Πυροσβεστικής, βρίσκονταν σε εξέλιξη, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί με ακρίβεια πώς και από πού ξεκίνησε η φωτιά.

Πάντως, σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας την Παρασκευή (11/1), αναφέρει ότι, ώρα 19:34 (Πέμπτη 10/1) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο μονώροφου συγκροτήματος διαμερισμάτων και καταστημάτων στην οδό Τεύκρου Ανθία, στην Αγία Νάπα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20:27. Από την πυρκαγιά, το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές και η πυρκαγιά επεκτάθηκε και προκάλεσε καταστροφές και στο κλιμακοστάσιο. Ελαφρές ζημιές υπέστη η μπυραρία που βρίσκεται στον ισόγειο, κάτω από το διαμέρισμα.

Οι τρεις αλλοδαποί, ασιατικής καταγωγής ένοικοι του, απουσίαζαν την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς. Έγινε προληπτική εκκένωση ενοίκων άλλων διαμερισμάτων χωρίς να κινδυνεύσει κανένας.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες σε αυτές τις περιοχές - Το «μενού» του καιρού μέχρι την Τετάρτη

Πήραν την ανιούσα οι μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων - Μέχρι πόσο έφτασαν - Πίνακες

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top