ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρέσβειρα της Πολωνίας στο Ολυμπιακό Μέγαρο

Η πρέσβειρα της Πολωνίας στο Ολυμπιακό Μέγαρο

Στη συνάντηση Μιχαηλίδη με Lichnerowicz-Augustyn έγιναν και οι προκαταρτικές συζητήσεις για την επικείμενη επίσκεψη στην Κύπρο του προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Πολωνίας

 

Το Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 η πρέσβειρα της Πολωνίας στην Κυπριακή Δημοκρατία κα. Irena Lichnerowicz-Augustyn. Η εθιμοτυπική επίσκεψη της εκπροσώπου της πολωνικής κυβέρνησης στο νησί μας έγινε στα πλαίσια της πρόσφατης (τον περασμένο Νοέμβριο) ανάληψης των καθηκόντων της.

 

Η κα. Lichnerowicz-Augustyn έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) κ. Ντίνο Μιχαηλίδη. Στην εποικοδομητική συζήτηση, ο κ. Μιχαηλίδης ενημέρωσε την κα. Lichnerowicz-Augustyn για το ρόλο της ΚΟΕ, καθώς και για την κατάσταση του κυπριακού αθλητισμού.

 

Κατά τη συνάντηση ΚΟΕ και Πολωνικής πρεσβείας, έγιναν και οι προκαταρτικές συζητήσεις για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Πολωνίας (PKOl) στην Κύπρο κ. Andrzej Krasnicki, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου. Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Πολωνίας γιορτάζει 100 χρόνια ζωής το 2019, με την ΚΟΕ και την PKOl να έχουν αναπτύξει τους τελευταίους μήνες σταθερή επικοινωνία, με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Με την Πολωνία να είναι μια από τις μεγαλύτερες Ολυμπιακές Επιτροπές της Ευρώπης και την Κύπρο να διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα στον τομέα του αθλητικού τουρισμού και προετοιμασίας, αλλά και με σημαντική επιρροή σε διάφορα διεθνή σώματα, παρά το μικρό μέγεθος της χώρας μας, η επικείμενη επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο Επιτροπών κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντική.

 

Με το τέλος της συνάντησης του κ. Μιχαηλίδη με την κα. Lichnerowicz-Augustyn, η πρέσβειρα ξεναγήθηκε στο Κυπριακό Ολυμπιακό Μουσείο, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην στολή του Παύλου Κοντίδη την οποία φορούσε όταν κέρδισε το μοναδικό Ολυμπιακό μετάλλιο της Κύπρου, το 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

 

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
11 Ιανουαρίου 2019

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top