ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία σε βάρος ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας -«Απείλησε - Μίλησε με υποτιμητικό και απρεπή τρόπο»

ΚΥΠΡΟΣ: Καταγγελία σε βάρος ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας -«Απείλησε - Μίλησε με υποτιμητικό και απρεπή τρόπο»

14:18 (11/01/2019) - Σοβαρή καταγγελία σε βάρος υψηλόβαθμου μέλους της Αστυνομικής δύναμης.

Ειδικός αστυφύλακας κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών ότι αξιωματικός την Πέμπτη (10/01) ενώπιον άλλων μελών της δύναμης, του μίλησε μεγαλοφώνως με υποτιμητικό και απρεπή τρόπο προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση ειρήνης, κατά τον ισχυρισμό του.

Μάλιστα , ο καταγγέλλων υποστήριξε ότι ο εν λόγω ανώτερος αξιωματικός, που υπηρετεί σε καίριο πόστο της αστυνομικής δύναμης, τον απείλησε ότι θα τον μεταθέσει.

Όπως σημειώσαμε, την υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Λατσιών, προφανώς γιατί το περιστατικό σημειώθηκε εντός περιοχής ευθύνης του.

Η πληροφόρησή μας αναφέρει ότι ο καταγγελλόμενος αξιωματικός υπηρετεί σε τμήμα του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Ήδη το ThemaOnline έχει ζητήσει επίσημη θέση από την Αστυνομία για το όλο περιστατικό.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE