ΑΛΑΜΙΝΟΣ: Έπεσε από χαράδρα ιερέας – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

ΑΛΑΜΙΝΟΣ: Έπεσε από χαράδρα ιερέας – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τις 17:00 η περιπέτεια ηλικιωμένου.

Ο ιερέας της Κοφίνου, που έπεσε σε μικρή χαράδρα στην περιοχή του χωριού Αλαμινός, έχει ανασυρθεί και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά κι ότι έχει εκδορές σε σημεία του σώματός του.

Μετά την πτώση του ιερέα ειδοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο πριν φτάσουν στο σημείο διασώστες, περίοικοι επενέβησαν και κατάφεραν να τον ανασύρουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE