Τιμές σε βετεράνους Κύπριους αθλητές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τιμές σε βετεράνους Κύπριους αθλητές (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει: 

«ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΘΛΗΣΗ: Βράβευση βετεράνων αθλητών

Φαεινό παράδειγμα και υπόδειγμα για την περιλάλητη διά βίου άθληση, αποτελούν οι βετεράνοι αθλητές, Χάρης Δημητρίου, Σίμος Λοϊζίδης και Ανδρέας Παμπακάς.
Σε σεμνή τελετή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, τίμησε τους τρεις βετεράνους αθλητές.
Ο αθλητισμός, είναι η ίδια τους η ζωή. Ο Χάρης Δημητρίου 77 χρόνων, ο Σίμος Λοϊζίδης 99 χρόνων και ο Ανδρέας Παμπακάς 78 χρόνων, είναι φάροι και πρότυπα για τη διά βίου άθληση για τους νεώτερους.
Τους συγχαίρουμε θερμά και να είναι πάντοτε υγιείς.
Τις απονομές έκαμε το Μέλος του Δ.Σ. ΚΟΑ κ. Καίτη Χατζηκυριάκου Λουκαϊδου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.