Αλλάζουν τα δεδομένα για τις μεταγραφές Ιανουαρίου στο Τσάμπιονς Λιγκ

Αλλάζουν τα δεδομένα για τις μεταγραφές Ιανουαρίου στο Τσάμπιονς Λιγκ

Σε μια σημαντική αλλαγή κανονισμών όσον αφορά τις μεταγραφές και τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών με δύο συλλόγους την ίδια σεζόν, προέβη η UEFA.

Μέχρι σήμερα, κάποιος παίκτης που συμμετείχε με μια ομάδα στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής με άλλο κλαμπ, αν έπαιρνε μεταγραφή τον Γενάρη.

Πλέον, με τα νέα δεδομένα, αν ένας ποδοσφαιριστής πάρει μεταγραφή μεσούσης της περιόδου, θα μπορεί κανονικά να συμμετάσχει και με δεύτερη ομάδα στις διοργανώσεις της UEFA.

Ωστόσο, στις ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη, υπάρχει περιορισμός στη λίστα της UEFA, για συμμετοχή μόνο τριών ποδοσφαιριστών που πήραν μεταγραφή και είχαν συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με διαφορετικό σύλλογο το προηγούμενο διάστημα.

Ο κανονισμός αλλάζει από την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE