Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Την πόρτα της Γιουβέντους χτύπησαν οι ιθύνοντες της Άρσεναλ, γνωρίζοντας για το ενδιαφέρον αυτής σχετικά με την απόκτηση του Άαρον Ράμσεϊ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», οι παράγοντες της αγγλικής ομάδας πρότειναν στην πρωταθλήτρια Ιταλίας να αποκτήσουν τον Μεντί Μπενατιά, με την μορφή δανεισμού παραχωρώντας τους παράλληλα από τώρα τον Ουαλό μέσο.
Ωστόσο η απάντηση την οποία και εισέπραξαν οι «κανονιέρηδες» από τους «μπιανκονέρι» ήταν αρνητική, καθώς μπορεί η ομάδα του Τορίνο να θέλει μεν τον Ράμσεϊ, πάραυτα δεν θέλει να αποχωριστεί τον Μαροκινό αμυντικό της.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις