Το παιχνίδι σε εξέλιξη και ο πρώην πρόεδρος τα… πήρε στο κρανίο! Με ποιον τα… ΕΒΑΛΕ

Το παιχνίδι σε εξέλιξη και ο πρώην πρόεδρος τα… πήρε στο κρανίο! Με ποιον τα… ΕΒΑΛΕ

Ενώ ήταν σε εξέλιξη το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, μεταξύ της Πάφος FC και της Νέας Σαλαμίνας, ο πρώην πρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Πάρις Ανδρέου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε το εξής: 

«Αίσχος και πάλι αίσχος. Ορισμός διαιτητή από την Πάφο στο παιχνίδι Πάφου – νέα Σαλαμίνα. Μπράβο κύριε Νεοφύτου σε εισαγωγικά το κύριε!!! έκανες το θαύμα σου πριν καν καλά καλα ξεκίνησε το παιχνίδι. Αντί πέναλτι και κόκκινη σφυρίζεις αδιάφορα.. Τελικά είσαι κι εσύ ένα πιόνι»!

Η Νέα Σαλαμίνα μετά το γκολ που άνοιξε το σκορ είχε πέναλτι με τον διαιτητή να… κλείνει τα μάτια και για αυτό η ανάρτηση του πρώην προέδρου της Νέας Σαλαμίνας.

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Με γκολάρα Μιντίκκη έχει τον πρώτο λόγο

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE