Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα σε Βουλευτές των ΑΝΕΛ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα απειλητικά μηνύματα σε Βουλευτές των ΑΝΕΛ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία Βουλευτές των ΑΝΕΛ που προτίθενται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών γίνονται αποδέκτες απειλητικών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα.


Συγκεκριμένα, η κ. Δημητρίου έδωσε εισαγγελική παραγγελία στον προϊστάμενο τής Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.

Σημειώνεται ότι για το ίδιο ζήτημα ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα το Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας ευθέως τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για απόπειρα «τρομοκράτησης» Βουλευτών.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE