ΠΑΦΟΣ: Αγιασμός των Υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων από τους χειμερινούς κολυμβητές

ΠΑΦΟΣ: Αγιασμός των Υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων από τους χειμερινούς κολυμβητές

Εκδήλωση για τον αγιασμό των υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων πραγματοποίησαν το πρωί , οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετερη της Πάφου.


Ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκδήλωσης ανέφερε πως ο αγιασμός των υδάτων των Δημοτικών Μπάνιων θα καταστεί θεσμός.

Στόχος μας συνέχισε, "είναι  να λάβουν όλοι οι κολυμβητές την ευλογία του πάτερ Γεώργιου και να έχουν μια καλή και ασφαλή κολυμβητική χρονιά." 

Ακολούθως ευχαρίστησε όλους τους κολυμβητές που αγκάλιασαν με ξεχωριστή θέρμη άλλη μια εκδήλωση του Σωματείου και υποσχέθηκε  ότι η διοργάνωση εκδηλώσεων να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Μετά τον αγιασμό των υδάτων οι κολυμβητές απόλαυσαν το μπάνιο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE