Πολύ ΠΑΡΑΞΕΝΟ με Στρέπελ μετά το 1-0! Τι (ΔΕΝ) έκανε και το πλήρωσε…

Πολύ ΠΑΡΑΞΕΝΟ με Στρέπελ μετά το 1-0! Τι (ΔΕΝ) έκανε και το πλήρωσε…

Μπορεί η Ανόρθωση να ήταν πίσω στο σκορ από το 17ο λεπτό όμως ο Στρέπελ επέλεξε να μην κάνει καμία αλλαγή μέχρι το 3-0 (!) πέραν από την αναγκαστική του Ντούρις στο 17ο λεπτό!

Και ενώ υπήρχε ο Λαβόρδε στον πάγκο ο Ολλανδός επέλεξε να μην τον ρίξει καθόλου στον αγώνα (ούτε για προθέρμανση) ενώ ο μοναδικός παίκτης που έκανε ζέσταμα εντατικά από το ημίχρονο ήταν ο Εγγλέζου όμως τον έβαλε στο ματς στο 73ο λεπτό και αφού ο ΑΠΟΕΛ είχε προηγηθεί με 3-0. Προς το τέλος στο 85′ χρησιμοποίησε και τον Φύτο Κυριάκου όμως ήταν πλέον αργά.

Προφανώς για να μην χρησιμοποιήσει Λαβόρδε καθόλου σημαίνει πως ο Κολομβιανός ήταν τελείως ανέτοιμος όμως δεν αξιοποίησε καθόλου τις άλλες επιλογές που είχε αφού καθυστέρησε πολύ.

Γενικά, η επιλογή του Στρέπελ να μην αλλάξει κάτι πιο νωρίς φάνηκε να του στοιχίζει καθώς η Κυρία απείλησε μόνο σε μια φάση στο 56ο λεπτό με το δοκάρι του Μικελτάτζε και στη συνέχεια δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE