Ήρθε Κύπρο την Πέμπτη και ΒΑΣΙΚΟΣ την Κυριακή!

Ήρθε Κύπρο την Πέμπτη και ΒΑΣΙΚΟΣ την Κυριακή!

Από νωρίς στα… βαθιά με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Λουίς Σάστρε.

Ο Άντονι Ιραόλα επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ με τον 32χρονο να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ τρεις μόλις μέρες μετά την άφιξη του στην Κύπρο.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Σάστρε την περασμένη Τετάρτη (9/1) και ο Ισπανός ήρθε Κύπρο την Πέμπτη (10/1).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE