ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμη για μία ακόμη «ΜΑΧΗ» η ΑΕΛ – Μονόδρομος η νίκη πριν το ντέρμπι ΚΟΡΥΦΗΣ

Πανέτοιμη για μία ακόμη «ΜΑΧΗ» η ΑΕΛ – Μονόδρομος η νίκη πριν το ντέρμπι ΚΟΡΥΦΗΣ

Προετοιμάστηκε για μία ακόμη «μάχη» η ΑΕΛ, στο γήπεδο όπου πριν από σχεδόν δύο μήνες (σσ. στις 25/11), γνώρισε τη συντριβή από τη Νέα Σαλαμίνα.

Αυτή τη φορά, η Λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Αμμόχωστος» το βράδυ της Δευτέρας (14/01, 19:00) την ανεβασμένη Αλκή και η νίκη είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τους «γαλαζοκίτρινους», προκειμένου να επιστρέψουν στη 2η θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο (20/01, 16:00).

Μπορεί η «Αθάνατη» να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει αποδείξει πως είναι ικανή να κοντράρει στα ίσα τον κάθε αντίπαλο, γι΄ αυτό και η Λεμεσιανή ομάδα θα πρέπει να είναι διπλά και τριπλά προσεκτική και συγκεντρωμένη καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, εάν θέλει να αποφύγει την γκέλα.

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Κέρκεζ θα πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και να λειτουργήσει το ίδιο αποτελεσματικά ο ανασταλτικός μηχανισμός, απέναντι στους επικίνδυνους ειδικά στην έδρα τους «κυανέρυθρους».

Ο Βόσνιος τεχνικός έχει τονίσει στους παίκτες του πως αυτό το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο του Α΄ γύρου, όπου η ΑΕΛ έκανε «περίπατο» και τους εξήγησε αναλυτικά το πλάνο που θα ακολουθήσουν, για να στεφθεί με επιτυχία μία ακόμη εκτός έδρας αποστολή στο φετινό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (13/01), με τον Ντούσαν Κέρκεζ να μην υπολογίζει τελικά σε πέντε παίκτες, αφού στους… γνωστούς απόντες (τραυματίας Μπενίτεθ και τιμωρημένοι Ζντραβκόφσκι και Αντάμοβιτς) προστέθηκαν και τα ονόματα των Μυτίδη και Κυριάκου που έχουν τραυματιστεί. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ρομάν, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Ισπανός δεν υπολογίζεται, αφού θα αποτελέσει παρελθόν…

Θυμίζουμε την 20μελή αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς, Τζαρσίνιο Αντόνια:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Πάτρικ Πρόσεκ, Αντρέας Κεραυνός, Νιλς Τεξέιρα, Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουίλερ, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Ντόσα Τζούνιορ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέιρα, Γιόν Γκαστανιάγα, Ιρένε Φιντέλις, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ Ντα Σίλβα, Γιάννης Γερολέμου, Στυλιανός Παντελή, Κίρε Μαρκόσκι, Αντόνια Τζαρσίνιο, Αντρέας Μακρής, Ρούμπεν Χουράδο.

Να σημειώσουμε ότι ΕΞΙ παίκτες της ΑΕΛ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι με την Αλκή, αφού είναι στο όριο των δύο κίτρινων καρτών και κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για τους Τζούνιορ, Γκαστανιάγα, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ Ντα Σίλβα, Μαρκόσκι και Νιλς Τεξέιρα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top