Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Ελένης Πλακίδη στην Πάφο - Πέμπτη μέρα άφαντη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Ελένης Πλακίδη στην Πάφο - Πέμπτη μέρα άφαντη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγωνία μεγαλώνει για την τύχη της 69χρονης Ελένης Πλακίδη, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από την Πέμπτη (10/1) στην Πάφο.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας στο ThemaOnline,  οι έρευνες ξεκίνησαν και σήμερα Δευτέρα (14/1) με το πρώτο φως της μέρας. Πρόκειται για 69χρονη Γερμανίδα, η οποία είναι παντρεμένη με Ελληνοκύπριο και μόνιμη κάτοικος Κύπρου εδώ και πολλά χρόνια.  

Η 69χρονη την Πέμπτη (10/1) έφυγε από το σπίτι της στην Αργάκα, για να μεταβεί σε κοντινό περίπτερο. Από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά, ενώ το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/1) σε περιοχή παρά το ‘Blue Lagoon’. 

Οι έρευνες για εντοπισμό της συνεχίζονται στην περιοχή με τη συνδρομή ελικοπτέρου, με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στην προσπάθεια συμβάλλουν και μέλη της Πολιτικής Άμυνας, του Τμήματος Δασών, της Θήρας, αλλά και πολίτες εθελοντές και συγγενείς της 69χρονης. 

Η  Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό για βοήθεια εντοπισμού της Ελένης Πλακίδη και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE