ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Ελένης Πλακίδη στην Πάφο - Πέμπτη μέρα άφαντη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Ελένης Πλακίδη στην Πάφο - Πέμπτη μέρα άφαντη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η αγωνία μεγαλώνει για την τύχη της 69χρονης Ελένης Πλακίδη, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από την Πέμπτη (10/1) στην Πάφο.  

Της Γεωργίας Παππούτα 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας στο ThemaOnline,  οι έρευνες ξεκίνησαν και σήμερα Δευτέρα (14/1) με το πρώτο φως της μέρας. Πρόκειται για 69χρονη Γερμανίδα, η οποία είναι παντρεμένη με Ελληνοκύπριο και μόνιμη κάτοικος Κύπρου εδώ και πολλά χρόνια.  

Η 69χρονη την Πέμπτη (10/1) έφυγε από το σπίτι της στην Αργάκα, για να μεταβεί σε κοντινό περίπτερο. Από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά, ενώ το αυτοκίνητο της εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/1) σε περιοχή παρά το ‘Blue Lagoon’. 

Οι έρευνες για εντοπισμό της συνεχίζονται στην περιοχή με τη συνδρομή ελικοπτέρου, με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Στην προσπάθεια συμβάλλουν και μέλη της Πολιτικής Άμυνας, του Τμήματος Δασών, της Θήρας, αλλά και πολίτες εθελοντές και συγγενείς της 69χρονης. 

Η  Αστυνομία κάνει έκκληση στο κοινό για βοήθεια εντοπισμού της Ελένης Πλακίδη και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 16χρονου - Προσπάθειες για εντοπισμό της μοτοσικλέτας

• Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες – Ασταθής ο καιρός το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα - Πότε θα τεθεί σε ισχύ

• Σοβαρά στην εντατική νοσηλεύεται ο άνδρας που επιχείρησε να βουτήξει από μπαλκόνι σε πισίνα – Τραυματίστηκε στο κεφάλι

• Σεξ: Το κόλπο των 20′ που απογειώνει την ευχαρίστηση - «Πιάνει» καλύτερα στις γυναίκες

• Iron Maiden: Θα κάνουν παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουν τα 50 χρόνια τους - Από πού ξεκινούν

• Ανδρέας Γεωργίου για Σιμώνη Χριστοδούλου: «Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά»



Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Υπουργικό: Ενέκρινε τον Προϋπολογισμό για το 2025

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρία του σήμερα, 20.9.2024, ενέκρινε, το νομοσχέδιο του Προϋπολογισμού για το έτος 2025 και το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2025-2027. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top