Λάζαρος Φιλίππου: "Τιμή μας η παρουσία πολιτικών προσώπων"

Λάζαρος Φιλίππου: "Τιμή μας η παρουσία πολιτικών προσώπων"

Έντονη ήταν η παρουσία από προσωπικότητες του πολιτικού χώρου στο ρεβεγιόν της Megabet Plus και ο εκπρόσωπος της, κ. Λάζαρος Φιλίππου, τόνισε πως η εταιρεία θα ανοιξει περισσότερες θέσεις εργασίας στηρίζοντας την οικονομία ενώ ευχαρίστησε τα πολιτικά πρόσωπα που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.


Τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας εκπροσώπησε ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας. Το παρών τους έδωσαν, επίσης, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. κ. Χρυσόστομος, ο Ευρωβουλευτής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Λευτέρης Χριστοφόρου, ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Νίκος Νουρής, οι βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Ονούφριος Κουλάς και κ. Γιώργος Κάρουλας , ο βουλευτής του ΑΚΕΛ κ. Νίκος Κέττηρος, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ κ. Γιώργος Προκοπίου και ο βουλευτής του ΕΛΑΜ κ. Λίνος Παπαγιάννης, ο Αρχιμανδρίτης εκ Ναζαρέτ Πάτερ Αντρέας και ο Αντώνης Πετρούτσιος, που εκπροσώπησε τη Διεύθυνση της Λέσχης Ιπποδρομιών, ενώ επίσης παρευρέθηκαν αρκετοί Δήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι.


Οι Πρόεδροι και οι διευθυντές κορυφαίων συλλόγων στην Κύπρο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν την εταιρεία για την έντονη προσφορά της στο χώρο του αθλητισμού. Έντονη ήταν και η παρουσία εκπροσώπων ποδοσφαιρικών ομάδων από όλες τις κατηγορίες καθώς η Megabet Plus στηρίζει πέραν των 35 συλλόγων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE