ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ελεύθερος ο 60χρονος οδηγός- Αποφασίζονται τα επόμενα βήματα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ελεύθερος ο 60χρονος οδηγός- Αποφασίζονται τα επόμενα βήματα

Ελεύθερος αφέθηκε το Σάββατο (12/1), ο 60χρονος οδηγός που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (11/1), μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 36χρονου μοτοσικλετιστή Αντώνη Δημητρίου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, εξήγησε ότι στο πλαίσιο της διερεύνησης του δυστυχήματος, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας, όπου και έδωσε κατάθεση.

Όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, ο φάκελος της υπόθεσης θα αποσταλεί στην Γενική Εισαγγελία, όπου μετά από εξέταση της, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών, με μηδενική ένδειξη αντίστοιχα, ενώ γύρω στις 9.15 το βράδυ της Παρασκευής (11/1), αυτός συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Χρίστος Ζήνωνος

Φωτογραφία από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE