Ο James Marsden και οι Machine Gun Kelly & Larsen Thompson φόρεσαν Tommy Hilfiger

Ο James Marsden και οι Machine Gun Kelly & Larsen Thompson φόρεσαν Tommy Hilfiger

Ο James Marsden φόρεσε Tommy Hilfiger στο The Art of Elysium Gala και οι Machine Gun Kelly & Larsen Thompson φορεσαν Tommy Hilfiger στο Instyle & Warner Bros Party. 


Το Tommy Hilfiger γκρουπ το οποίο ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο ηθοποιός James Marsden φόρεσε TOMMY HILFIGER για να παραβρεθεί στο «the Art of Elysium Gala” στο Hollywood της Καλιφόρνια, ενώ ο rapper Machine Gun Kelly και το μοντέλο/ηθοποιός Larsen Thompson φόρεσαν TOMMY HILFIGER για να παραβρεθούν στο InStyle & Warner Bros Party στο Beverly Hills της Καλιφόρνια. 

O Marsden φόρεσε ένα βελούδινο slim fit κοστούμι από τη συλλογή TOMMY HILFIGER.

Ο Kelly φόρεσε ένα μπορντώ βελούδινο slim fit tuxedo από τη συλλογή TOMMY HILFIGER.

Η Thompson φόρεσε ένα κεντημένο με κρυστάλλους και άνοιγμα στη πλάτη, custom φόρεμα από τη συλλογή HILFIGER COLLECTION.

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER είναι διαθέσιμες στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).

Photo Credit: Getty

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.