Ριζικές οι αλλαγές στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ριζικές οι αλλαγές στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τι αλλάζει εκτός από την ονομασία στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου;

Η εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στον Alpha Κύπρου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 27/1, αλλά οι αλλαγές είναι μεγάλες. 

Καταρχάς αλλάζει το όνομα της εκπομπής και από 'Όσο Υπάρχουν τραγούδια' μετονομάζεται σε 'Παράδοση κατ' οίκον'.

Η εκπομπή δεν θα προβάλεται κάθε Σάββατο, αλλά κάθε Κυριακή στις 21:15.

Όσον αφορά στην θεματολογία, αλλάζει κι αυτή, αφού θα περιλαμβάνει συνδυασμό από παραδοσιακά ακούσματα, παιχνίδια, εκπλήξεις, κι έναν επώνυμο καλεσμένο που θα φτάνει στο στούντιο με την παρέα του. 

Αυτό που μένει το ίδιο είναι η live ορχήστρα, η οποία θα αναλαμβάνει να φτιάχνει την διάθεση των τηλεθεατών που θα είναι συντονισμένοι με τον Alpha Κύπρου

Ακολουθεί η φωτογράφιση της Βασιλικής Χατζηαδάμου για την φετινή της εκπομπή, αλλά και για την περσινή σεζόν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE