«Έφυγε» ένας ΠΙΣΤΟΣ Ανορθωσιάτης (Συλλυπητήρια ανακοίνωση)

«Έφυγε» ένας ΠΙΣΤΟΣ Ανορθωσιάτης (Συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την επίσημη Ανόρθωση, για το θάνατο του πιστού οπαδού της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σπύρου Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Απεβίωσε ο πιστός οπαδός της ομάδας μας, Σπύρος Παπακωνσταντίνου από την Αμμόχωστο και τώρα στη Λεμεσό, σε ηλικία 83 ετών (2/8/1935).

Ο Σπύρος ήταν γνωστός οπαδός μας, επί σειρά ετών ενεργό μέλος σε διάφορα Δ.Σ. πριν αλλά και μετά την εισβολή και καρδιακός φίλος των Στέλιου Φρεναρίτη και Δρ Τάκη Πελεκάνου.

Το σπίτι του στην Αμμόχωστο βρισκόταν στην Οδό Δημοκρατίας, 500 μέτρα μακριά από το ΓΣΕ, το οποίο από νεαρή ηλικία έγινε το δεύτερο του σπίτι.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του. Ειλικρινή συλλυπητήρια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.