Ο μεγαλύτερος φόβος της Ευριπίδου – Χρειάστηκε να τον καταπολεμήσει με την κόρη της – VIDEO

Ο μεγαλύτερος φόβος της Ευριπίδου – Χρειάστηκε να τον καταπολεμήσει με την κόρη της – VIDEO

Λιποθυμά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μόνο στην θέα... αλλά τον μεγαλύτερο της φόβο χρειάστηκε να τον αντιμετωπίσει με την κόρη της. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, με αφορμή το ατύχημα που είχε η Ελεονώρα Μελέτη και τα ράμματα που χρειάστηκε να κάνει στο μάτι, αποκάλυψε πως τα ράμματα είναι μία από τις μεγαλύτερες φοβίες της και η ίδια δεν έχει ραφτεί ποτέ στην ζωή της, παρά τα μεγάλα κτυπήματά της.

Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή «Όλα Καλά», το μεσημέρι της Δευτέρας, 14 Ιανουαρίου, αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε τύχει να επισκεφθεί τον οδοντίατρό της και όταν χρειάστηκε να της κάνει ραφές εκείνη λιποθύμησε.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ η κλωστή και το βελόνι την φοβίζουν τόσο πολύ που λιποθυμά. 

Και όμως ήρθε αντιμέτρωπη με τον φόβο της όταν χρειάστηκε να κάνει ράμματα η κόρη της Αριάδνη. 'Φανταστείτε τον μεγαλύτερό σου φόβο να τον ζεις και να τον αντιμετωπίζεις μέσα από το παιδί σου!' είπε η Κωνσταντίνα στους συνεργάτες της.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τι έκανε η Ευριπίδου όταν το κορίτσι της χρειάστηκε να ραφτεί στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE