Έκλεισε» Έμπο Άντο- Θέλει δυνατό «come-back»

Έκλεισε»  Έμπο Άντο- Θέλει δυνατό «come-back»

Ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από την ΑΕΛ ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι βρίσκει το δρόμο του και μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του μοιάζει διψασμένος να παίξει ποδόσφαιρο.

Σχετικό άρθρο: Από τον πάγκο της ΑΕΛ στην Αγγλία και εντυπωσιάζει! «Η Τόττεναμ ήταν έτοιμη να δώσει 3.000.000 ευρώ»

Ο συμπαθέστατος ποδοσφαιριστής και ένα πολύ καλό παιδί, μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΛ έκανε το μεγάλο βήμα για την Αγγλία υπογράφοντας στην Port Vale (στην English League 1) πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, πριν έρθει ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός αγωνιστικών χώρων περισσότερο από ένα χρόνο.

Πλέον δηλώνει έτοιμος να παίξει σε ψηλό επίπεδο υπογράφοντας συμβόλαιο με την Macclesfield Town FC στην Εnglish League 2. Mια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα, με τον Έμπο στις πρώτες του δηλώνει να αναφέρει πως θέλει να βοηθήσει με γκολ και ασσιτ ώστε η ομάδα του να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Προπονητής του μάλιστα στην Macclesfield είναι ο πολύ γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Sol Campell που έπαιξε σε Τότεναμ, Άρσεναλ και Εθνική Αγγλίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE