ΛΕΜΕΣΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 44ΧΡΟΝΟΥ: Κυβερνητικός υπάλληλος ο δολοφονηθέντας -Υπόθεση ναρκωτικών

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 44ΧΡΟΝΟΥ: Κυβερνητικός υπάλληλος ο δολοφονηθέντας -Υπόθεση ναρκωτικών

Άτομο που είχε απασχολήσει τις Αρχές ήταν ο 44χρονος που εντοπίστηκε νεκρός γύρω στις 15:00 τη Δευτέρα (14/01) σε ανοιχτό χώρο, πλησίον το Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού στα Πολεμίδια.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι το όνομα του είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και μάλιστα η δική ήταν ορισμένη να αρχίσει προσεχώς.

Ο 44χρονος, ο οποίος ήταν κυβερνητικός υπάλληλος και το όνομα του οποίου κατέχουμε, ενδέχεται να είχε δολοφονηθεί από την Κυριακή 13/01). Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες μας, οι οποίες διερευνώνται.

Πιθανότατα να βρισκόμαστε μπροστά σε ένα έγκλημα που έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της παρανομίας μας αναφέρθηκε από ανώνυμη πηγή ενώ σε επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας με κατοίκους της περιοχής μας λέχθηκε ότι για τουλάχιστον σήμερα, Δευτέρα 14/1, δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη θέση του οδηγού ο νεκρός - 44χρονος Ελληνοκύπριος το θύμα

ΝΕΚΡΟΣ -ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση φόνου διερευνά το ΤΑΕ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.