Τι έδειξαν οι εξετάσεις για Ντούρις! Για πόσο περίπου τον χάνει

Τι έδειξαν οι εξετάσεις για Ντούρις! Για πόσο περίπου τον χάνει

Χωρίς τον επιθετικό της, Μίχαλ Ντούρις, θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου η ομάδα της Αμμοχώστου.

Νέο αγωνιστικό πρόβλημα για την Ανόρθωση, μιας και οι ιατρικές εξετάσεις που πέρασε ο παίκτης σήμερα, Δευτέρα, έδειξαν ελαφριάς μορφής θλάση.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι απόντας από τα πλάνα του Γιούργκεν Στρέπελ για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης.

Κατά το πόσο θα προλάβει το παιχνίδι πρωταθλήματος για τη 17η αγωνιστική είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE