ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονη- Φέρεται να έβαλε χέρι στο ταμείο δικηγορικού γραφείου

ΠΑΦΟΣ:  Χειροπέδες σε 21χρονη- Φέρεται να έβαλε χέρι στο ταμείο δικηγορικού γραφείου

Στη σύλληψη 21χρονης, βάσει δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν γύρω στις 3.50 το απόγευμα της Δευτέρας 14/1 , μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.


Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε χθες στην Αστυνομία, μεταξύ της 26ης Οκτωβρίου, 2018 και 13 Ιανουαρίου, 2019, κλάπηκαν γύρω στα 1750 ευρώ, από δικηγορικό γραφείο, στην επαρχία Πάφου, στο οποίο εργαζόταν η 21χρονη.

Η νεαρή  φέρεται να εμπλέκεται στην κλοπή των χρημάτων.

Η 21χρονη τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Πολιτικό σκηνικό που βράζει μετά τις φονικές πυρκαγιές: Απολογείται ο «Πρόεδρος, «σφυροκοπεί» η αντιπολίτευση

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα στον απόηχο της φονικής πυρκαγιάς που έπληξε την ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες και ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Η εικόνα μιας κρατικής μηχανής που λειτούργησε με σοβαρές καθυστερήσεις, απουσία επαρκούς συντονισμού και έλλειμμα αποτελεσματικότητας, έφερε την κυβέρνηση στο στόχαστρο της κοινής γνώμης και κυρίως της αντιπολίτευσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE