Σύσκεψη αύριο των εργαζομένων του ΟΣΥΠΑ μετά τη συνάντηση τους με την Υπουργό Μεταφορών

Σύσκεψη αύριο των εργαζομένων του ΟΣΥΠΑ μετά τη συνάντηση τους με την Υπουργό Μεταφορών

Το πρωί της Τρίτης 15/1 προγραμματίζεται από τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου σύσκεψη στο  οίκημα της ΣΕΚ Πάφου προκειμένου να αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους μετά την συνάντηση αντιπροσωπείας τους στο Υπουργείο Μεταφορών με την Υπουργό Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ από τον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου η σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 08:30 το πρωί προκειμένου να εξεταστεί η τοποθέτηση της Υπουργού Μεταφορών .

Η κ. Αναστασιάδου κατά την σύσκεψη , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανέλυσε τους σχεδιασμούς του Υπουργείου Μεταφορών σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί η κρίση.
 
Σημειώνεται πως οι εργαζόμενοι του ΟΣΥΠΑ παρακάθισαν στο Υπουργείο Μεταφορών σε σύσκεψη με την Υπουργό και τον ΓΔ του Υπουργείου σήμερα στην παρουσία και εκπροσώπων των συντεχνιών . 

Η απεργία των εργαζομένων συνεχίστηκε σήμερα για 7η ημέρα ενώ την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό επέδωσαν στον ΠτΔ σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματα τους.

Οι εργαζόμενοι κάλεσαν τον ΠτΔ μέσω του υπομνήματος τους  να παρέμβει για την άμεση εξεύρεση οριστικής λύσης για την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς και τη διασφάλιση της εργασίας μέχρι το τέλος της σύμβασης, ώστε, όπως αναφέρουν,  να δοθεί ένα τέλος  στη δική τους καθημερινή αβεβαιότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.