ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ύμνοι για Τάμαρι! Η λατρεία, η πορεία και «η μεγαλύτερη μεταγραφή της χώρας»

Ύμνοι για Τάμαρι! Η λατρεία, η πορεία και «η μεγαλύτερη μεταγραφή της χώρας»

Ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα για τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι, φιλοξενεί η ιστοσελίδα foxsportsasia.com

Γίνεται αναφορά ότι ο Τάμαρι με την παρουσία του σε ΑΠΟΕΛ και Ασιάτικο κύπελλο με την Εθνική Ιορδανίας έφερε Φιορεντίνα να έχει στραμμένο το βλέμμα της σε αυτόν, επισημαίνοντας τη διαφορετική στρατηγική σε σχέση με άλλους Ιταλικούς συλλόγους, όπως της ομάδας του Μιλάνου, αλλά και της Γιουβέντους.

Αναφέρεται στο αφιέρωμα χαρακτηριστικά ότι η Φιορεντίνα προσεγγίζει παίκτες, όχι τόσο γνωστούς στο ευρύ παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά με πάμπολλες δυνατότητες, με έναν εξ αυτών να είναι ο Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος στην πατρίδα του, την Ιορδανία, χαρακτηρίζεται εθνικός ήρωας και πως συνεχώς συνδέεται με μια μεγάλη μεταγραφή όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Μάλιστα δε, ο πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Τόμι Ορ, με δηλώσεις του στη Sydney Morning Herald, αναφερόμενος για τον Τάμαρι, αποκάλυψε για τον Ιορδανό επιθετικό «Στην Κύπρο φέτος, είναι ο καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ άμεσος, πολύ γρήγορος. Αλλά ποτέ δεν κάνει τίποτα με το δεξί του πόδι. Μόλις είδα ότι τον είχαμε, σκέφτηκα θα κάνει την έκπληξη. Είναι ένας καλός τύπος, είναι παιδί, βασικά. Φαίνεται παίκτης που δεν γεμίζει το μάτι, αλλά όταν παίζαμε στα προκριματικά του Champions League και του Europa League προτού γυρίσω στο σπίτι, διέλυε τις αντίπαλες ομάδες».

Από τη δική του πλευρά, ο Τάμαρι, μιλώντας στο AFC.com τόνισε «Πρέπει να καταλάβετε, πριν από κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ μου στέλνουν μηνύματα και με λένε «Ελπίζουμε ότι θα κερδίσετε και θα σκοράρεις». Δεν είναι συνηθισμένο πράγμα. Αισθάνομαι την ευθύνη που έχω και το παράδειγμα που πρέπει να δώσω και στους νεότερους. Ελπίζω να επιτύχω κυρίως για αυτούς».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top