ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6 χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν να περπατούν στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας οκτώ άτυποι μετανάστες από τη Συρία, ενώ γύρω στις εννέα το βράδυ η Αστυνομία εντόπισε άλλους πέντε.
Οδηγήθηκαν στην ΑΔΕ Λάρνακας για τη λήψη καταθέσεων με τη βοήθεια διερμηνέα με στόχο την πλήρη εξακρίβωση των στοιχείων τους, αλλά και των συνθηκών άφιξης τους στην Κύπρο.
Οι 13 άνδρες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι από τη Συρία μετέβησαν πεζοί στην Τουρκία και από εκεί πλήρωσαν σε διακινητή τρεις χιλιάδες δολάρια έκαστος για να τους μεταφέρει με βάρκα από τη πόλη Μερσήνα, στην Κύπρο.
Οι παράνομοι μετανάστες οδηγήθηκαν στο χώρο υποδοχής προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά.
ΚΥΠΕ
*Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




