Σοκ με τον θάνατο του 24χρονου παίκτη του VOICE Ελλάδος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκ με τον θάνατο του 24χρονου παίκτη του VOICE Ελλάδος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα...» έγραψε ο μαέστρος του VOICE, Τόνι Κονταξάκης, ανακοινώνοντας τον θάνατό του ταλαντούχου παιδιού. 

Σοκ προκάλεσε στους πρώην συμμετέχοντες και στους συντελεστές του «The Voice», η είδηση του θανάτου του Δαυίδ Καναβού, λίγες μάλιστα μέρες μετά την είδηση του θανάτου του συμμετέχοντα του  «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», Άλεξ.

Ο 24χρονος, ο οποίος συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ελληνικού «The Voice», είχε εμφανιστεί στη σκηνή ερμηνεύοντας το «Thinking Out Loud», του Ed Sheeran. Είχε φτάσει μέχρι και το δεύτερο live του μουσικού talent show.

Ο Δαυίδ είχε μιλήσει ανοιχτά στις κάμερες για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του, αφού έπασχε από ανοσοανεπάρκεια.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο Τόνι Κονταξάκης, ο μαέστρος του «The Voice», ο οποίος και ερχόταν σε επαφή με όλους τους διαγωνιζόμενους για το talent show του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE