Η φρεγάτα Μπαρμπαρός στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με τουρκικό ΥΠΑΜ

Η φρεγάτα Μπαρμπαρός στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με τουρκικό ΥΠΑΜ

Η φρεγάτα Μπαρμπαρός βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο για την ‘προστασία’ του τουρκικού πλοίου Μπαρμπαρός, ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας στον λογαριασμό του στο τουίτερ.

Το Υπουργείο δημοσιεύει φωτογραφία  του ερευνητικού πλοίου ‘Μπαρμπαρός’, που συνοδεύεται από την τουρκική φρεγάτα Μπαρμπαρός αναφέροντας ότι «και η φρεγάτα Μπαρμπαρός βρίσκεται ακόμη στην περιοχή συνοδεύοντας το ερευνητικό μας πλοίο Μπαρμπαρός Χαϊρεντίν Πασά που συνεχίζει τις επιστημονικές και ερευνητικές δραστηριότητές του στις περιοχές δικαιοδοσίας μας στην Ανατολική Μεσόγειο». Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας έχει τοποθετηθεί και η φιγούρα του ναύαρχου Μπαρμπαρόσα, του κατεξοχήν οργανωτή του οθωμανικού στόλου.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE