Δύο λειτουργίες στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Λαζαρου

Δύο λειτουργίες στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Λαζαρου

Δύο λειτουργίες στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Λαζαρου

Δύο λειτουργίες θα πραγματοποιηθούν στο Ιερό Εξωκκλήσιο Αγίου Λαζαρου στην Δρομολαξιά αυτή την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18/01/2019 και η ώρα 07:00π.μ. μέχρι 09:00π.μ. θα γίνει η Θεία Λειτουργία για εορτασμό του Μεγάλου Αθανασίου και Αγίου Κυρίλλου.

Επίσης, η Αρχιερατική Θεία λειτουργία θα γίνει την Κυριακή 20/01/2019 διά την παρουσία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Κιτίου κ. Κ. Χρυσόστομου. Ώρα έναρξης 7:30π.μ. - 9:45π.μ.

Ο Άγιος Λάζαρος σας περιμένει με Αγάπη.

Να πούμε πως ο Ιερός Ναός εγκαινιάστηκε στις 16/12/2018 με κάθε λαμπρότητα από τον Μητροπολίτη Κιτίου κ. κ. Χρυσόστομο, παρουσία ιερέων από το Ισραήλ, ενώ παρευρέθηκε και ο κ. Λάζαρος Φιλίππου, πλήθος πιστών καθώς επίσης φορείς της πολιτείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.