Η δράση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ - Οι προτάσεις και τα νομοσχέδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η δράση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ - Οι προτάσεις και τα νομοσχέδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην παρουσίαση του έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ, προέβη το κόμμα το πρωί της Τρίτης 15/01 στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Του Μιχάλη Μενελάου

Τον απολογισμό του έργου έκανε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, ο οποίος στην ομιλία του ανέλυσε τα όσα έκαναν οι βουλευτές του κόμματος τη διετία 2017 – 2018.

Ανάλυση η οποία δόθηκε σε έντυπη μορφή στους δημοσιογράφους που ήταν παρών.

Στον 100σέλιδο, περίπου, απολογισμό του κόμματος γινόταν λόγος αναλυτικά στην κοινοβουλευτική δράση των βουλευτών του ΑΚΕΛ, ανά επιτροπή, όπου παρουσιάζονται οι προτάσεις, δράσεις και νομοσχέδια τα οποία προώθησε το κόμμα.

Πέραν του απολογισμού του έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, ο κύριος Λουκαΐδης δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει και τα πυρά του προς την Κυβέρνηση Αναστασιάδη λόγω των πολιτικών αποφάσεων της σε πολλούς τομείς της διακυβέρνησης του.

Παράλληλα αναφέρθηκαν και οι δράσεις του κόμματος στο εξωτερικό, σε αποστολές των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΑΚΕΛ σε τρίτες χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον απολογισμό βρίσκονταν όλοι οι βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.