Σε συνέδριο της FIFA στο Μαρόκο Γιώργος Κούμας και Χάρης Λοϊζίδης

Σε συνέδριο της FIFA στο Μαρόκο Γιώργος Κούμας και Χάρης Λοϊζίδης

Στο Μαρακές, πρωτεύουσα του Μαρόκο, βρίσκονται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης για να συμμετάσχουν στο 3ο FIFA Executive Football Summits.

Πρόκειται για συνέδριο που διοργανώνει η FIFA και στο οποίο εκπροσωπούνται όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της στο ανώτατο επίπεδο για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και τη διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου παγκόσμια αλλά και θέματα που αφορούν τις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μέσω αυτού του συνεδρίου, οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τη μελλοντική στρατηγική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και να καταλήξουν σε εισηγήσεις οι οποίες θα προωθηθούν στο συμβούλιο της FIFA για συζήτηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE