Σε συνέδριο της FIFA στο Μαρόκο Γιώργος Κούμας και Χάρης Λοϊζίδης

Σε συνέδριο της FIFA στο Μαρόκο Γιώργος Κούμας και Χάρης Λοϊζίδης

Στο Μαρακές, πρωτεύουσα του Μαρόκο, βρίσκονται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης για να συμμετάσχουν στο 3ο FIFA Executive Football Summits.

Πρόκειται για συνέδριο που διοργανώνει η FIFA και στο οποίο εκπροσωπούνται όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της στο ανώτατο επίπεδο για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και τη διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου παγκόσμια αλλά και θέματα που αφορούν τις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μέσω αυτού του συνεδρίου, οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τη μελλοντική στρατηγική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και να καταλήξουν σε εισηγήσεις οι οποίες θα προωθηθούν στο συμβούλιο της FIFA για συζήτηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» του νέου πολιτικού κινήματος του Οδυσσέα Μιχαηλίδη - Αναδιαμόρφωση του Κεντρώου χώρου

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, «αποκαλύπτεται» ενώπιον της κοινωνίας, μέσα από το νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως θα φέρει αλλαγή στον κομματικό χάρτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE