Σε συνέδριο της FIFA στο Μαρόκο Γιώργος Κούμας και Χάρης Λοϊζίδης

Σε συνέδριο της FIFA στο Μαρόκο Γιώργος Κούμας και Χάρης Λοϊζίδης

Στο Μαρακές, πρωτεύουσα του Μαρόκο, βρίσκονται ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Χάρης Λοϊζίδης για να συμμετάσχουν στο 3ο FIFA Executive Football Summits.

Πρόκειται για συνέδριο που διοργανώνει η FIFA και στο οποίο εκπροσωπούνται όλες οι Ομοσπονδίες μέλη της στο ανώτατο επίπεδο για να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη και τη διακυβέρνηση του ποδοσφαίρου παγκόσμια αλλά και θέματα που αφορούν τις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μέσω αυτού του συνεδρίου, οι εκπρόσωποι των Ομοσπονδιών έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τη μελλοντική στρατηγική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και να καταλήξουν σε εισηγήσεις οι οποίες θα προωθηθούν στο συμβούλιο της FIFA για συζήτηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE