ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xτυπά πόρτες για ΔΑΝΕΙΟ ο Αντρέας…

Xτυπά πόρτες για ΔΑΝΕΙΟ ο Αντρέας…

Πριν μια εβδομάδα σας είχα αποκαλύψει, ότι οι Ρώσοι της Όρενμπουργκ έβαλαν πίεση στον Αντρέα Παντελή και τους συνεργάτες του. 

Είναι μες τη λογική, ότι για να καθυστερήσει η διοίκηση της Ανόρθωσης, να εμβάσει ριάλλια στον λογαριασμό των Ρώσων, έχει πρόβλημα. 

Δεν είναι δα και μυστικό, ότι βγήκαν εκτός πλάνων στο οικονομικό κομμάτι. Όχι μόνο λόγω του γρήγορου (και αναπάντεχου) αποκλεισμού από την Ευρώπη, αλλά και γιατί η ομάδα δεν «τραβά» ούτε στο Cyprus Ληγκ. 

Επηρεάζεται και οικονομικά, από την ασταθή πορεία της. 

Να έρθω στην ουσία, της σημερινής ανάρτησης. Έμαθα από λαγωνικό στη Σκάλα, ότι ο Αντρέας χτυπά πόρτες για εξασφάλιση δανείου, τουλάχιστον για να… στείλει κάποια λεφτά στους Ρώσους, για να μην τον πελλανίσκουν στα τηλέφωνα. 

Και φυσικά για να μην… πάρουν το δρόμο της καταγγελίας στην ΟΥΕΦΑ και στη ΦΙΦΑ και να έχει παραπάνω μπλεξίματα η ομάδα τους επόμενους μήνες. 

Μέχρι στο «Παλάτι» της Έγκωμης και στον ίδιο τον Βασιλιά, απευθύνθηκε με κάποιο τρόπο, μπας και τον δανείσουν κάποια λεφτά. 

Ξέρουν όλοι όσοι εμπλέκονται στη μάππα της Βραχονησίδας, ότι πλέον οι Τράπεζες δεν κάμνουν δάνεια σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Μπορεί να καταλάβουν αυτοί, σε πόσο δύσκολη θέση, είναι ο πρόεδρος της Κυρίας του Βαρωσιού…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top