ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας η νεκροτομή- Ξεκάθαρα τα ευρήματα

ΦΟΝΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ολοκληρώθηκε στο Γεν. Νοσ. Λευκωσίας η νεκροτομή- Ξεκάθαρα τα ευρήματα

Σε αιμορραγικό σοκ, συνεπεία ρήξης ζωτικών οργάνων, που προκλήθηκαν από πυροβόλο κυνηγετικό όπλο, οφείλεται ο θάνατος του 44χρονου Χρήστου Μιχαήλ.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του44χρονου, ξεκίνησε γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης (15/1), από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλα Χαραλάμπους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 44χρονος Μιχαήλ, εντοπίστηκε από πολίτη το απόγευμα της Δευτέρας (14/1), εντός του οχήματος του σε χωράφι, κοντά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE