Δικαστήριο της Μόσχας παρατείνει την κράτηση οκτώ Ουκρανών ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Κριμαία

Δικαστήριο της Μόσχας παρατείνει την κράτηση οκτώ Ουκρανών ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Κριμαία

Το δικαστήριο Λεφόρτοφσκι της Μόσχας αποφάσισε να παρατείνει έως τις 24 Απριλίου την κράτηση των οκτώ από τους 24 Ουκρανούς ναυτικούς που είχαν συλληφθεί από την ρωσική ακτοφυλακή τον περασμένο χρόνο στην Κριμαία, με την κατηγορία ότι παραβίασαν τα ρωσικά χωρικά ύδατα στα στενά του Κερτς.

Αρχικά το δικαστήριο είχε αποφασίσει να παρατείνει την κράτηση τεσσάρων Ουκρανών ναυτικών και εν συνεχεία άλλων τεσσάρων.

Η ρωσική ακτοφυλακή είχε συλλάβει στις 25 Νοεμβρίου στα στενά του Κερτς κοντά στην Κριμαία, τρία ουκρανικά πλοία, δύο κανονιοφόρους κι ένα ρυμουλκό, με την κατηγορία ότι εισήλθαν παράνομα στα ρωσικά χωρικά ύδατα, κατηγορία την οποία το Κίεβο αρνείται.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE