Δικαστήριο της Μόσχας παρατείνει την κράτηση οκτώ Ουκρανών ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Κριμαία

Δικαστήριο της Μόσχας παρατείνει την κράτηση οκτώ Ουκρανών ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Κριμαία

Το δικαστήριο Λεφόρτοφσκι της Μόσχας αποφάσισε να παρατείνει έως τις 24 Απριλίου την κράτηση των οκτώ από τους 24 Ουκρανούς ναυτικούς που είχαν συλληφθεί από την ρωσική ακτοφυλακή τον περασμένο χρόνο στην Κριμαία, με την κατηγορία ότι παραβίασαν τα ρωσικά χωρικά ύδατα στα στενά του Κερτς.

Αρχικά το δικαστήριο είχε αποφασίσει να παρατείνει την κράτηση τεσσάρων Ουκρανών ναυτικών και εν συνεχεία άλλων τεσσάρων.

Η ρωσική ακτοφυλακή είχε συλλάβει στις 25 Νοεμβρίου στα στενά του Κερτς κοντά στην Κριμαία, τρία ουκρανικά πλοία, δύο κανονιοφόρους κι ένα ρυμουλκό, με την κατηγορία ότι εισήλθαν παράνομα στα ρωσικά χωρικά ύδατα, κατηγορία την οποία το Κίεβο αρνείται.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.