Εισιτήριο με Γιάννου και τον… στερείται η ΑΕΚ! Τι έκανε η Εθνική του Μούσα Αλ Τάμαρι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εισιτήριο με Γιάννου και τον… στερείται η ΑΕΚ! Τι έκανε η Εθνική του Μούσα Αλ Τάμαρι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Εθνική Αυστραλίας με γκολ στις καθυστερήσεις κέρδισε το απόγευμα της Τρίτης το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Συρίας με 3-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ασιάτικου κυπέλλου.

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, Απόστολος Γιάννου, πέρασε στο 67ο λεπτό αλλαγή στη θέση του Μακλάρεν, έχοντας μία πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει, στο 75ο λεπτό, αλλά το σουτ του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Όπως και να ΄χει, η Αυστραλία κέρδισε και με έξι βαθμούς προκρίθηκε στην επόμενη φάση, μαζί με την Εθνική Ιορδανίας του Μούσα Αλ Τάμαρι, η οποία εξήλθε ισόπαλη 0-0 με την Παλαιστίνη και με 7 βαθμούς πέρασε ως πρώτη του ομίλου στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.  Να σημειωθεί ότι δεν ήταν στο βασικό σχήμα της Ιορδανίας ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE