Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα λιμενεργατών της ΠΕΟ

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα λιμενεργατών της ΠΕΟ

Την αναστολή της αυριανής (Τετάρτη 16/1) 24ωρης απεργίας και διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο αποφάσισε η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ - ΠΕΟ μετά  την απόσυρση των αποφάσεων του Συμβουλίου Λιμενεργασίας Λεμεσού, μεταξύ των οποίων και ο διορισμός Διαιτητικού Δικαστηρίου για επίλυση της εργατικής διαφοράς που προέκυψε για την ανανέωση της Συλλογικής Σύμβασης.

 
Σε ανακοίνωση της η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ - ΠΕΟ αναφέρει πως το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρία του Συμβουλίου Λιμενεργασίας Λεμεσού, στην οποία συζητήθηκαν οι αποφάσεις που αυτό έλαβε στις 19 Δεκεμβρίου 2018 και αποφασίστηκε όπως αυτές αποσυρθούν. Αποφάσισε επίσης την έναρξη διαλόγου για ρύθμιση των εργατικών διαφορών.
 
Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση της συντεχνίας, αποφασίστηκε να αποσυρθούν και τα απεργιακά μέτρα και η αυριανή εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, τα οποία έλαβε η Συνέλευση των μελών της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ στις 10 Ιανουαρίου.
 
Η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ εκφράζει την ικανοποίηση της για την ομόφωνη απόφαση απόσυρσης της θέσης για Διαιτητικό Δικαστήριο, του Συμβουλίου Λιμενεργασίας Λεμεσού, " γιατί με αυτήν επανέρχεται η ομαλότητα στα λιμάνια, που είναι απαραίτητη για να λυθούν οι εργατικές διαφορές τις επόμενες μέρες".
 
Εκφράζει , τέλος την ετοιμότητα για για εντατικό διάλογο και επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων το συντομότερο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE