Ολοκλήρωσε και με τεχνικό υπηρεσιακό δίδυμο στο πρώτο ραντεβού κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ολοκλήρωσε και με τεχνικό υπηρεσιακό δίδυμο στο πρώτο ραντεβού κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με προπόνηση στο «ΑΕΚ Αρένα» την προετοιμασία της για το παιχνίδι της β΄ φάσης του κυπέλλου Κύπρου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» αύριο η ώρα 18:30.

Μετά το διαζύγιο με τον Αντόνι Ιραόλα, την ΑΕΚ αύριο θα κοουτσάρουν οι Ιντάλγκο και Χαραλάμπους, ως υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Τρίτης:

 

Θα… καθυστερήσει του Ιδιάκεθ! Γιατί δεν φεύγει ο Ιραόλα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE