Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του σταθμού η επιτροπή GRECO (σ.σ. διακρατική επιτροπή κατά της διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης) φαίνεται να ενεργοποιείται αυτεπάγγελτα μετά τις καταγγελίες Ν. Κληρίδη για διαφθορά στη Δικαιοσύνη.
Τα όσα θα καταγραφούν δεν θα είναι ευχάριστα για την Κυπριακή Δημοκρατία και όπως σημείωσε ο συνάδελφος η λέξη «ρεζίλι» είναι κάτι που περιγράφει την εξελίξεις που θα ακολουθήσουν με την κάθοδο της GRECO στο νησί μας.
Να σημειώσουμε ότι την επιτροπή GRECO ενημέρωσε για τις καταγγελίες του Ν. Κληρίδη η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις