ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπερχείλισε ο ποταμός Πεδιαίος - Προειδοποίηση Αστυνομίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπερχείλισε ο ποταμός Πεδιαίος - Προειδοποίηση Αστυνομίας

Yπερχείλισε ο Πεδιαίος στο γεφύρι Αλεξανδρουπόλεως στο Στρόβολο, συστάσεις Αστυνομίας για δρόμους.

Υπερχείλισε ο ποταμός Πεδιαίος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα ότι υπερχείλισε ο ποταμός στο γεφύρι της οδού Αλεξανδρουπόλεως στον Στρόβολο και στην περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα στη Δευτερά.

Εξάλλου στην περιοχή Πέρα Χωρίου - Ιδαλίου, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Γυαλιά, έχουν κλείσει οι οδός Ελευθερίας στο Πέρα Χωρίου και οι οδοί Ευρυπίδου, Λεόντιου Μαχαιρά και Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Δάλι. Επίσης, κλειστός είναι ο δρόμος Κοτσιάτη – Αγίας Βαρβάρας και ο δρόμος από τη βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου – Ποταμιάς.

Αναλυτικά η κατάσταση των δρόμων εδώ.

*H κεντρική φωτογραφεία είναι αρχείου όταν υπερχείλισε ξανά ο ποταμός Πεδιαίος προηγούμενη χρονιά

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE