ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ: «Ρεκόρ 30ετίας εισροής νερού» Ακόμη ένα νέο ρεκόρ σε σχέση με τον Πεδιαίο -ΠΙΝΑΚΕΣ

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ: «Ρεκόρ 30ετίας εισροής νερού» Ακόμη ένα νέο ρεκόρ σε σχέση με τον Πεδιαίο -ΠΙΝΑΚΕΣ

Οι έντονες βροχοπτώσεις του τρέχοντος μήνα συνοδεύονται από δυο μεγάλα ρεκόρ, διόλου ευκαταφρόνητα.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline ο ανώτερος Υδρολόγος του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, Δρ Χαράλαμπος Δημητρίου, μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί δυο νέες επιδόσεις.

«Ναι, πράγματι έχουμε νέα επίδοση 10ετίας για την περίοδο Ιανουαρίου, σε ό,τι αφορά την ροή νερού στον ποταμό Πεδιαίο», μας είπε χαρακτηριστικά ο Δρ Δημητρίου.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ακόμα μια μεγαλύτερη επίδοση. Έχουμε ρεκόρ 30ετιας σε ό,τι αφορά την εισροή νερού στα φράγματα».

«Οι βροχές ήταν συνεχόμενες και για μεγάλη σχετικά περίοδο» σχολίασε ο Δρ Χαράλαμπος Δημητρίου σχετικά, για την μέχρι στιγμής εικόνα των φραγμάτων.

Να σημειωθεί ότι το φράγμα Ταμασού έχει υπερχειλίσει και το νερό διοχετεύεται στον ποταμό Πεδιαίο.

Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η ασυνειδησία συμπολιτών μας (σ.σ. απόρριψη σκυβάλων και μπαζών στην κοίτη) έχει ως αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να παρουσιάζεται πρόβλημα με δρόμους της πρωτεύουσας που εφάπτονται του μεγαλύτερου ποταμού της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE