Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει… Τι δεν επιτρέπει να γίνει στο επόμενο παιχνίδι και ποια είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει… Τι δεν επιτρέπει να γίνει στο επόμενο παιχνίδι και ποια είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Η Ομόνοια 1948 ενημερώνει:

«ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ο αγώνας μας κόντρα στην Α.Ε.Τεμπριάς

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, επηρεάζουν την προσπάθεια όλων των ομάδων στις μικρές κατηγορίες. Έτσι ο αγώνας της ομάδας μας όπως έχουμε ενημερώσει από χθες, θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΑΟΛ Λακατάμιας λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου στο ΘΟΙ.

Αυτό όμως δεν επιτρέπει δυστυχώς, την τηλεοπτική κάλυψη της αναμέτρησης από την διαδικτυακή πλατφόρμα της Alfasports.TV.

Ευκαιρία να γεμίσουμε το γήπεδο του ΑΟΛ σε κάθε γωνιά αφού θα είναι και ο μόνος τρόπος να παρακολουθήσει κάποιος το παιχνίδι».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE