Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το +2 της ΑΕΚ και το -7 της Πάφος FC

Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά το +2 της ΑΕΚ και το -7 της Πάφος FC

Η ανακοίνωση της απόφασης για την ένσταση της ΑΕΚ για αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή από την Πάφο FC, στο παιχνίδι των δύο ομάδων που έγινε στις 02 Ιανουαριου στο «ΑΕΚ Αρένα» δημιούργησε νέα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πήρε τρεις βαθμούς, με νίκη 3-0, ενώ η Πάφος FC χάνει τον βαθμό του 1-1, καθώς επίσης ακόμη 6 βαθμούς από την απόφαση.

Διαβάστε: 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και το σκεπτικό για την ένσταση ΑΕΚ – Πάφος FC

Έτσι, η βαθμολογία με τη συμπλήρωση 16 αγωνιστικών έχει ως εξής: 

1.ΑΠΟΕΛ 38

2.ΑΕΛ 37

3.ΑΠΟΛΛΩΝ 34

4.ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 26

5.ΑΕΚ 25

6.ΑΝΟΡΘΩΣΗ 24

7.ΟΜΟΝΟΙΑ 20

8.ΔΟΞΑ 17

9.ΑΛΚΗ 14

10.ΕΝΠ 13

11.ΕΡΜΗΣ 9

12.ΠΑΦΟΣ FC 7

Να σημειωθεί ότι εάν η Πάφος FC προχωρήσει σε έφεση και δικαιωθεί εκεί, τότε θα διαμορφωθεί εκ νέου ο βαθμολογικός πίνακας.

Διαβάστε επίσης: 

Δεν μένουν με… ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ τα χέρια! Τι θα πράξουν στην Πάφο FC μετά την απόφαση της ένστασης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE