Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών τα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη

Ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών τα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη

Στην Επιτροπή Θεσμών την άλλη εβδομάδα τα θέματα που αφορούν τη δικαιοσύνη.

Την ερχόμενη Τετάρτη στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών αρχίζει η συζήτηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της δικαιοσύνης ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ζαχαρίας Ζαχαρίου.
 
Ο Βουλευτής των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης, που ζήτησε την εγγραφή του θέματος, εξέφρασε βαθιά ικανοποίηση, επειδή όπως είπε παρά τις πιέσεις που εφαρμόστηκαν μετά την ανακοίνωση του για εγγραφή θέματος, ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν εγγραφή του θέματος στην παρουσία του Προέδρου της Βουλής.
 
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Περδίκης απέφυγε να αναφερθεί στους μοχλούς των πιέσεων, αλλά περιορίστηκε να παρατηρήσει πως ο Πρόεδρος της Βουλής προέβη στη γραπτή δήλωση προκειμένου να διαμηνύσει ότι οι πιέσεις δεν βρήκαν ευήκοον ους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.