Επεισοδιακή σύλληψη στο κέντρο της Λευκωσίας: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και κλήθηκαν ενισχύσεις

Επεισοδιακή σύλληψη στο κέντρο της Λευκωσίας: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και κλήθηκαν ενισχύσεις

Δύο αστυνομικοί τραυματίες, ευτυχώς όχι σοβαρά, μετά από επίθεση που δέχθηκαν από πρόσωπο που εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 15:40 της Τετάρτης 16/01 στη Λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά, στο ύψος που βρίσκεται γνωστό αρτοποιείο, όταν δύο αστυνομικοί κατά τη προσπάθεια τους να εκτελέσουν ένταλμα σύλληψης, δέχθηκαν επίθεση από το πρόσωπο που επρόκειτο να συλλάβουν.

Ο άντρας που βρισκόταν εκτός εαυτού, αντιστάθηκε της σύλληψης και επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς που τον προσέγγισαν. 

Τελικά, οι δύο αστυνομικοί μετά από πάλη μαζί του κατάφεραν, αν και τραυματισμένοι, να τον περιορίσουν, ενώ με τη βοήθεια ενισχύσεων που έφτασαν στο σημείο ο άντρας τέθηκε τελικά υπό σύλληψη, αποσοβώντας έτσι τα χειρότερα.

Οι δύο αστυνομικοί φέρουν ελαφρείς τραυματισμούς στα χέρια, ενώ ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση.

*φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE