ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗ: Παραπληροφόρηση σε σχέση με τα τετράμηνα

ΠΑΙΔΟΒΟΥΛΗ: Παραπληροφόρηση σε σχέση με τα τετράμηνα

Η Παιδοβουλή, όντας σε επαφή με μαθητές από διάφορα σχολεία, διαφόρων πόλεων και διαφόρων ηλικιών, εκτιμά πως υπάρχει παραπληροφόρηση ή ελλιπής πληροφόρηση σχετικά με τον διάλογο, που συνεχίζεται για το θέμα του θεσμού των τετραμήνων και για το ενιαίο σύστημα αξιολόγησης του μαθητή.



Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Παιδοβουλή αναφέρει ότι έχει στείλει το πρωί επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, ζητώντας άμεση ενημέρωση των μαθητών για τις προτάσεις του.
 
Η Παιδοβουλή θα συνεχίσει με υπευθυνότητα, χωρίς συναισθηματισμούς ή βεβιασμένες αποφάσεις, να διαβουλεύεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, έχοντας στόχο την αναβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου, για το καλό των μαθητών και τώρα και μακροπρόθεσμα.

Τέλος, αναφέρει ότι δεν θεωρεί πρέπον, κατά την διάρκεια του διαλόγου που διεξάγεται, «οι εμπλεκόμενοι να προβαίνουν σε ενέργειες που τορπιλλίζουν την προσπάθεια που γίνεται για ένα καλύτερο σύστημα προς όφελος όλων μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE