ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Δημητρίου – Γιατί υπάρχει ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ και ενημέρωση για Τολεμές

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Δημητρίου – Γιατί υπάρχει ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ και ενημέρωση για Τολεμές

Ο Κυριάκος Δημητρίου μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (16/1).

Όλα όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ:

«Ήταν η πρώτη μας επικράτηση μετά το ΑΠΟΕΛ και μετά το διπλό στη Ζυρίχη. Σπάσαμε την γκίνια επιτέλους. Καταφέραμε να κερδίσουμε, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μας. Δεν ήταν εύκολο το προηγούμενο διάστημα. Ευτυχώς σήμερα τα καταφέραμε. Πήραμε προβάδισμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εξασφαλίσαμε οτιδήποτε. Μας περιμένει ένας αμφίρροπος επαναληπτικός. Μπράβο στους συντελεστές. Ξεπέρασαν εαυτόν”

“Έχουμε μια στεναχώρια για τον Φλοριάν. Έχει πάει για εξετάσεις. Μακάρι να μην είναι κάτι το σοβαρό. Το πρόβλημα είναι στα δόντια και στην σιαγόνα. Θα υποβληθεί σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις. Είναι το μόνο δυσάρεστο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect