ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεκινούν οι περικοπές νερού- «Υπομονή να μην πλύνουν τις βεράντες για 24 ώρες»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ξεκινούν οι περικοπές νερού- «Υπομονή να μην πλύνουν τις βεράντες για 24 ώρες»

Να κάνουν υπομονή 24 ώρες οι νοικοκυρές και να μην πλύνουν με νερό τις βεράντες και πεζοδρόμια, ζήτησε ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Νίκος Ζαμπακίδης, το πρωί της Πέμπτης (17/1).

Ο κ. Ζαμπακίδης, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (17/1), στην εκπομπή του ΡΙΚ “Πρωινό Δρομολόγιο”, ανέφερε ότι εντός της ημέρας ξεκινούν οι περικοπές νερού, σε περιοχές της Λευκωσίας, όπως Έγκωμη, Άγιος Δομέτιος και Στρόβολος.

Όπως εξήγησε ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, ποσότητα νερού από τα φράγματα μεταφέρεται στα αποθέματα της πρωτεύουσας αλλά δεν επαρκεί για να αντικαταστήσει τη ποσότητα που λάμβανε η επαρχεία Λευκωσίας από τις αφαλατώσεις, οι οποίες λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Ο κ. Ζαμπακίδης, ζήτησε από το κοινό, να κάνει υπομονή και να εξοικονομεί κάθε σταγόνα νερού.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE